logo-cybercloud-dark.webp

In een periode waarin naleving van de regelgeving van het grootste belang is voor organisaties die vallen onder strenge richtlijnen zoals MiFID, PCI DSS en SOX, is effectief beheer van spraakgegevens een kritieke factor geworden voor het behalen van organisatorisch succes. We zijn trots op de onthulling van CyberCloud CallController, een Open Source Software as a Service (SaaS)-oplossing die nauwkeurig is afgestemd op de unieke behoeften van gereguleerde instanties. Door de feilloze integratie van Big Data-analyse, AI-verwerking en cloudtechnologie stelt CyberCloud CallController een nieuwe norm voor gereguleerd beheer van spraakgegevens met behulp van een eenvoudige Open Source-implementatie.

Open Source koplopers

Aan de kern van CyberCloud CallController ligt een streven naar openheid en samenwerking. Gebouwd op een open-source basis, hebben organisaties nu de vrijheid om de oplossing aan te passen en te optimaliseren voor hun unieke behoeften. Deze transparantie bevordert een community-gedreven aanpak en moedigt innovatie en constante verbetering aan.

Big Data en AI Processing

CyberCloud CallController onderscheidt zich door zijn robuuste Big Data analytics en AI processing mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat organisaties zinvolle inzichten kunnen halen uit hun spraakgegevens, wat leidt tot beter geïnformeerde besluitvormingsprocessen. Het vermogen van de oplossing om enorme datasets nauwkeurig en efficiënt te verwerken, onderscheidt de oplossing op het gebied van spraakgegevensbeheer.

Spraaktranscriptie en zoeken

Navigeren door uitgebreide spraakgegevensarchieven is moeiteloos dankzij de geavanceerde spraaktranscriptie- en zoekfuncties van CyberCloud CallController. Gebruikers hebben toegang tot uitgebreide spraaktranscripten en kunnen gebruik maken van een krachtige zoekmachine om snel specifieke informatie te vinden in hun communicatiearchieven.

SOX, PCI en MiFID compliance oplossing

In een tijd waarin regelgeving en standaarden voortdurend veranderen, neemt CyberCloud CallController compliancy serieus. De oplossing biedt een geavanceerde Rules Engine voor archivering en langetermijnopslag, zodat organisaties zich naadloos kunnen houden aan het beleid voor het bewaren van gegevens. Deze functie is ontworpen om het compliancetraject te vereenvoudigen en organisaties gerust te stellen bij het verantwoord beheren van hun spraakgegevens.

Integratie Cloud Technologie

CyberCloud CallController maakt gebruik van geavanceerde cloud-technologie en garandeert schaalbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dit maakt het een ideale oplossing voor organisaties van elke omvang, zodat ze hun infrastructuur voor het beheer van spraakgegevens naadloos kunnen schalen naarmate hun behoeften veranderen.

Gebruiksvriendelijke interface

Gebruiksvriendelijke interfaceEen belangrijk kenmerk van CyberCloud CallController is de gebruiksvriendelijke interface. De oplossing beschikt over een snelle en intuïtieve front-end, waardoor gebruikers verzekerd zijn van een soepele en efficiënte workflow. Het instellen van de oplossing is een fluitje van een cent, waardoor deze toegankelijk is voor organisaties die geen uitgebreide technische kennis nodig hebben.

Voorbeelden showcase:

image-20240118-144356.webp

Op de uploadpagina kunnen gebruikers nieuwe audiobestanden indienen, samen met een bijbehorend CSV-bestand dat de bestandsnamen bevat. Bij het uploaden controleert het systeem de aanwezigheid van de vermelde audiobestanden in de CSV door ze te markeren met een vinkje. Audiobestanden die niet in de CSV worden genoemd, blijven ongecontroleerd om aan te geven dat ze niet in de lijst staan.

image-20240118-144617.webp

Nadat er op de knop Uploaden is gedrukt, verschijnt er een pop-up waarmee gebruikers CSV-koppen kunnen koppelen aan overeenkomstige vragen, om te bepalen welke velden worden weergegeven in de tabellen. Alle gegevens in de CSV-rijen, inclusief niet in kaart gebrachte velden, worden opgeslagen in de database.

image-20240118-144754.webp

Zodra alle bestanden zijn geüpload, verwijdert het systeem automatisch de geüploade audiobestanden uit de lijst, zodat gebruikers een duidelijke indicatie krijgen dat het proces is voltooid en verder kunnen gaan met het uploaden van extra bestanden.

image-20240118-151531.webp

Het uploadscherm toont een uitgebreide lijst van audio-opnames die zijn opgeslagen in de database, zodat gebruikers kunnen zoeken, luisteren en downloaden. De tabel toont verschillende statussen, gespreksduur, begintijden en informatie over de beller en geeft een gedetailleerd overzicht van de opgeslagen audiogegevens.

image-20240119-082543.webp

De zoekfunctie op het uploadscherm bevraagt drie criteria: de beller, de persoon die antwoordde en de inhoud van het transcript, dat bestaat uit een opname van alle gesproken woorden in het audiobestand.Dit verbetert de toegankelijkheid voor de gebruiker en het terugvinden van specifieke informatie in de audio-opnames.

image-20240118-151612.webp

De calls pagina weerspiegelt de standaardfunctionaliteiten van de zoektabel, maar geeft alleen oproepen weer die aan de gebruiker zijn gekoppeld. Het biedt een gepersonaliseerde weergave, zodat gebruikers hun specifieke oproepen kunnen openen en beheren met dezelfde functies die beschikbaar zijn in de bredere zoekfunctionaliteit.

Nu we CyberCloud CallController introduceren, heten we u van harte welkom in een nieuw tijdperk van spraakgegevensbeheer. Mocht u tijdens de installatie van het project tegen problemen aanlopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor hulp en ondersteuning.

Geef uw organisatie meer mogelijkheden met CyberCloud CallController – waar innovatie en betrouwbaarheid elkaar ontmoeten op het gebied van beheer van spraakgegevens.

Laten we eens praten!

We zijn ervan overtuigd dat we uw software kunnen verbeteren. Onze unieke producten en diensten zullen u versteld doen staan.