"The iconic TG Bank Mendes Gans logo, representing stability and

Bank Mendes Gans (BMG) onderkende de noodzaak om moderne softwareontwikkelpraktijken te omarmen om de concurrentie voor te blijven. ZEN Software Tech Consultancy kwam binnen: hun expertise op het gebied van DevOps en Continuous Delivery speelde een cruciale rol bij het moderniseren van de softwareontwikkelingsprocessen van BMG.

Een ervaren ontwikkelaar en CI/CD-consultant van ZEN Software Tech Consultancy leidde de implementatie van DevOps-principes en Continuous Delivery-praktijken bij BMG, een dochteronderneming van ING. Een van de belangrijkste resultaten was het opzetten van een robuuste leveringspijplijn, zorgvuldig ontworpen met behulp van op maat gemaakte VM's, om naadloze en efficiënte softwarereleases te garanderen. Dit omvatte het uitvoeren van SysOps- en DevOps-taken, het opzetten van netwerkinfrastructuur en het afstemmen van de pijplijn op de unieke vereisten van BMG."Office chair at desk w/computer monitor and personal computer: "


Audience attends suit-clad event in conference hall with tableware,

Bovendien was ZEN Software Tech Consultancy van vitaal belang bij de ontwikkeling van een nieuwe Java/Spring Boot-applicatie, gebruikmakend van bestaande technologieën zoals Hibernate en Liquibase. Door gebruik te maken van hun expertise in Ruby, Docker, Puppet en Git implementeerden ze met succes een schaalbare en flexibele infrastructuur waarmee BMG implementaties van applicaties eenvoudig kon beheren.

Deze samenwerking illustreert de kracht van strategische technologieconsultancy bij het stimuleren van digitale transformaties voor bedrijven.

De gezamenlijke aanpak van ZEN Software Tech Consultancy sloot perfect aan bij de agile methodologieën van BMG, waaronder Scrum, SAFe, Kanban en Lean. Door een cultuur van samenwerking en voortdurende verbetering te stimuleren, stelde ZEN Software Tech Consultancy BMG in staat om zich aan te passen en snel te reageren op veranderende vragen uit de markt.

We zijn ervan overtuigd dat we uw software kunnen verbeteren.

Laten we praten!