"Rabobank logo displaying the text 'Rabobank

ZEN Software Tech Consultancy was cruciaal bij de implementatie van de Cloud Transformatie van de Rabobank. Als vertrouwde partner werkte ZEN nauw samen met de Security Architecture Board van de Rabobank om de beveiliging van de Public Cloud continu te verbeteren en te beschermen. Samen hebben we de Cloud Transformation Strategy van de Rabobank opgesteld, met een sterke nadruk op het beleid om prioriteit te geven aan SaaS boven PaaS boven IaaS.Suit-clad chair in architecturally-designed interior; perfect for

ZEN's expertise in verschillende technologieën, waaronder Microsoft Azure, Amazon AWS, Google GCP, Terraform, Azure DevOps CI/CD en meer, stelde hen in staat om effectieve patronen te ontwerpen en te implementeren voor Cloud transformatie bij ongeveer 30 Development Teams, Product Owners, Solution Architects en System Owners.

In nauwe samenwerking met de Rabobank heeft ZEN's team van ervaren Solution Architects met succes Cloud Landing Zones en Engineering Platforms geïmplementeerd, waardoor de cloud-infrastructuur van de bank verder is verstevigd.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals AWS Cognito, Single Sign-On (SSO), OAuth2, JWT & SAML, API Gateways en Splunk, heeft ZEN de transformatie van de cloud van de Rabobank mogelijk gemaakt. Hun strategische visie en technische bekwaamheid stelden de Rabobank in staat om zich te vestigen als een koploper in de financiële sector, met een veilige en efficiënte cloudomgeving op maat van hun specifieke behoeften.

We zijn ervan overtuigd dat we uw software kunnen verbeteren

Laten we praten!