filogic-news-preview.png

Alkmaar, november 2023 - ZEN Software, een vooraanstaande speler in innovatieve weboplossingen, kondigt met trots haar nieuwste succes aan met Filogic, een vooruitstrevend bedrijf en eigenaar van OpenTMS, een full-service transport management SaaS. ZEN Software heeft de website van Filogic naadloos omgezet van een traditionele WordPress-setup naar een state-of-the-art Headless Cloud-oplossing, gebruikmakend van open-source technologieën en de kracht van Google Cloud.

De nieuw geïmplementeerde oplossing, met de toepasselijke naam "Content at any Scale", toont ZEN Software's toewijding om de grenzen van webontwikkeling te verleggen. Door gebruik te maken van Cloud-native hosting en supersnelle mogelijkheden, biedt Content at any Scale Filogic een geavanceerd platform voor het beheren van haar digitale aanwezigheid met ongeëvenaarde efficiëntie.

De belangrijkste kenmerken van de transformatie zijn:

  1. Headless Architecture: ZEN Software's Headless Cloud-oplossing ontkoppelt de front-end en back-end van Filogic's website, wat zorgt voor flexibiliteit, schaalbaarheid en verbeterde prestaties.
  2. Open Source-technologieën: De toepassing van Open Source-technologieën zorgt voor een kosteneffectieve en aanpasbare oplossing, waardoor Filogic haar platform naadloos kan aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften.
  3. Integratie met Google Cloud: Door gebruik te maken van de robuuste infrastructuur van Google Cloud profiteert Filogic nu van verbeterde betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid, wat een basis biedt voor toekomstige groei.
  4. Cloud Native Hosting: De migratie naar Cloud-native hosting optimaliseert de website van Filogic voor de Cloud-omgeving en ontsluit nieuwe niveaus van efficiëntie en resourcegebruik.
  5. Supersnelle prestaties: Content at any Scale levert ongekende snelheden, wat zorgt voor een uitzonderlijke gebruikerservaring en voldoet aan de eisen van het moderne online publiek.
  6. Bijna perfecte Lighthouse Score: De implementatie behaalt een bijna perfecte Lighthouse score, een weerspiegeling van de toewijding aan het leveren van een snelle, toegankelijke en gebruiksvriendelijke website.

Filogic neemt nu het voortouw in haar branche, uitgerust met de Content at any Scale-oplossing van ZEN Software. Deze strategische stap maakt niet alleen de digitale infrastructuur van Filogic toekomstbestendig, maar positioneert hen ook in de voorhoede van technologische innovatie binnen hun sector.

"We zijn verheugd om met Filogic samen te werken aan deze transformatieve reis. De succesvolle conversie naar Content at any Scale weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van geavanceerde oplossingen die bedrijven in staat stellen te gedijen in het digitale landschap," aldus Arjan Franzen, Chief Tech bij ZEN Software.

ZEN Software blijft grenzen verleggen en helpt bedrijven zoals Filogic het volledige potentieel van hun online aanwezigheid te ontsluiten met behulp van innovatieve, schaalbare en high-performance weboplossingen.

Voor media-inquiries kunt u contact opnemen met Zoia Baletska via zoia.baletskaya@zensoftware.nl of +31 72 202 93 44.

Over ZEN Software: ZEN Software is een vooraanstaande leverancier van innovatieve weboplossingen, gespecialiseerd in geavanceerde technologieën om bedrijven in het digitale tijdperk te versterken. Met een focus op schaalbaarheid, prestaties en flexibiliteit is ZEN Software toegewijd om klanten te helpen hun online doelstellingen naadloos te bereiken.

Laten we praten!

We zijn ervan overtuigd dat we uw software kunnen verbeteren. Onze unieke producten en diensten zullen u versteld doen staan.